Вверх
Copyright 2020 © Все фото на сайте сделаны автором и не могут быть использованы без его согласия.

Абрикосовий пиріг

Інгредієнти:
  • Нам знадобиться:

Найсмачніший абрикосовий пиріг мого літа. Надзвичайно соковитий, легкий і з приємним кислинкою - наш улюбленець. Його можна випікати з будь-чим, але з абрикосами, персиками або нектаринами виходить надзвичайно чарівно. Я пеку його іноді кілька разів на тиждень і кожного разу радію, що це так просто і смачно :)

Іноді мені здається, що рецепт можна не писати докладно, а просто сказати - все змішати :) Проте краще все розкласти по поличкам. Отже...

  • Змішати муку, сіль, корицю і розпушувач.
  • Взбити м’яке вершкове масло з цукром.
  • Додати до тіста 2 🥚 яйця.
  • Влити молоко.
  • Додати суміш борошна, ваніль, витиснути сік великого шматка лимона.
  • Вилити тісто в форму, змащену вершковим маслом.
  • Розкласти зверху абрикоси, трохи присипати коричневим або кокосовим цукром.
абрикосовий пиріг
Тут в мене трохи крупніші абрикоси

Выпікання

Выпікати при 180°С 40 хвилин, режим конвекція.

абрикосовый пирог
Подписаться
Оповестить
guest
4 Comments
Старые
Новые Самые популярные
Inline Feedbacks
Посмотреть все комментарии
Леся
Леся
4 года до

Антонина, готовлю Ваш (оказывается:)) абрикосовый пирог не первое лето, но не записала, где взяла рецепт. Пойду быстренько добавлю отметку в публикацию в Инстаграм. Пирог вкуснейший! Сайт в целом – очень классный! Шикарные фотографии, подробные, понятные рецепты, очень стильно всё сделано! Поздравляю!

Женя
Женя
4 года до

Как раз будем завтра рвать абрикосы:) Спасибо