Абрикосовий пиріг
Найсмачніший абрикосовий пиріг мого літа. Надзвичайно соковитий, легкий і з приємним кислинкою - наш улюбленець. Його можна випікати з будь-чим, але з абрикосами, персиками або нектаринами виходить надзвичайно чарівно. Я пеку його іноді кілька разів на тиждень і кожного разу радію, що це так просто і смачно :)
Іноді мені здається, що рецепт можна не писати докладно, а просто сказати - все змішати :) Проте краще все розкласти по поличкам. Отже...
- Змішати муку, сіль, корицю і розпушувач.
- Взбити м’яке вершкове масло з цукром.
- Додати до тіста 2 🥚 яйця.
- Влити молоко.
- Додати суміш борошна, ваніль, витиснути сік великого шматка лимона.
- Вилити тісто в форму, змащену вершковим маслом.
- Розкласти зверху абрикоси, трохи присипати коричневим або кокосовим цукром.
Выпікання
Выпікати при 180°С 40 хвилин, режим конвекція.
Антонина, готовлю Ваш (оказывается:)) абрикосовый пирог не первое лето, но не записала, где взяла рецепт. Пойду быстренько добавлю отметку в публикацию в Инстаграм. Пирог вкуснейший! Сайт в целом – очень классный! Шикарные фотографии, подробные, понятные рецепты, очень стильно всё сделано! Поздравляю!
Спасибо вам за такой приятный фидбек:) Надеюсь, найдете еще что-то любимое здесь. Пирог – да, я его с чем только не пекла уже:))) Летом, конечно, абрикосы и персики – идеально.
Как раз будем завтра рвать абрикосы:) Спасибо
класс! Можно и пирог и галету:)