Вверх
Copyright 2020 © Все фото на сайте сделаны автором и не могут быть использованы без его согласия.

Біла лимонна рибка

Інгредієнти:
  • Нам понадобится::

Цей рецепт трапився зі мною під час карантина, коли я почав розгрібати морозильні запаси і виявив кусок файлу білої риби. Мені здається, це була треска, і її срочно потрібно було привести до почуття. Що тут сказати, все получилось краще, чим я розрахувала. А на допомогу прийшли лимони, зелень і помидорчики черрі.

Розрізати рибу на великі шматки, посолити та поперчити.

  1. Підготувати креветки (розморозити, очистити від панцирів). Нема креветок, не біда, пропускайте.
  2. Нарізати півкільцями цибулю порей (беремо лише білу частину).

4. Лимони та помідори нарізати великими часточками.

Розігріти сковороду з високими бортами. Обсмажити в невеликій кількості олії цибулю, додати лимони, злегка їх обсмажити і накрити кришкою, щоб розм'якшалися. По можливості додайте розмарин і, якщо хочете гостріше, можна трохи перцю чилі.

Зелень подрібнити.

7. Роздвинути лопаткою лук і лимони. Положить на сковороду рибу, обжарить її по пари хвилин з обоих боків. Додати креветки, теж слегка обжарить, буквально по хвилині з кожної сторони.

В кінці відправляємо в сковородку нарізану зелень, держим ще хвилинку під кришкою і готово!

Посолить, поперчить.

Додати помідори і залишити все тушиться під закритою кришкою хвилин 5. Якщо рідина іспарилася, додайте трохи води, а ще краще білого вина.

Подавайте з диким рисом або картопляним пюре.

Подписаться
Оповестить
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Посмотреть все комментарии